tiistai 4. joulukuuta 2018

Vihreä Kahvi - Lopeta pikadieettaaminen nyt ja lunasta Green Coffee & Konjacin ilmainen kokeilupakettisi ja tilaajalahjaksi kätevän aktiivisuusmittarin (lahjan arvo 29,90€)

USA:n myydyin painonhallintavalmiste Vihreä Kahvi on nyt Suomessa. Tutkijat ovat todenneet, että säännöllinen vihreän kahvipapu -valmisteen nauttiminen on todella tehokas ja turvallinen keino pudottaa painoa nopeasti ilman sivuvaikutuksia.

Vihreä kahvipapu-uute on 100%, lisäaineeton luonnontuote, joka tutkitusti auttaa pudottamaan sekä hallitsemaan painoa. Vihreä kahvipapu-uute on myös turvallisesti Suomessa valmistettu ja ainoana valmisteena sisältää 100 % D-vitamiinia päivän saantisuosituksesta.

Viisi hyvää syytä miksi valita terveellinen Vihreä kahvipapu-uute painonpudotukseen:

1) Tuhoaa rasvaa - nopea tapa pudottaa painoa
2) Tasapainottaa verensokeria
3) Tehostaa rasvan aineenvaihduntaa elimistössä
4) Vähentää rasvan kertymistä elimistöön
5) Kuluttaa kaloreita ja antaa energiaa

Yhdistettynä matalaenergiseen dieettiin, Green Coffee & Konjact toimii tehokkaasti auttaen sinua pudottamaan painoa! Tässä saamasi hyödyt, kun nautit Green Coffee & Konjacia kaksi kertaa päivässä:
- Ei Lisäaineita
- Vähentää Ruuan Himoa ja Liikasyömistä
- Auttaa Vähentämään Korkean Kolestorin Arvoja
- Sisältää D-Vitamiinin Päivittäisen Annoksen
- 100% Luomua, Valmistettu Skandinaviassa

TARJOUS
Asiakas saa ensimmäisen kuukauden nyt vain 1 eurolla (ilmainen toimitus) ja tilaajalahjaksi kätevän aktiivisuusmittarin (lahjan arvo 29,90€) + mahdollisuuden ostaa Aloe Vera Detox Formula tuotteen tarjoushintaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti