keskiviikko 5. joulukuuta 2018

Queenlash ripsiseerumi - 2 kuukaudeksi uskomattomaan tarjoushintaan 9,90€ sekä tilaajalahjana ilmaiseksi Shinewhite valkaisuliuskoja (arvo 69,90€).

Queenlash on 100% luonnollinen ripsiseerumi, jonka ainutlaatuinen koostumus ja PH-tasapaino auttavat sinua saamaan pysyvästi kuninkaalliset katseenvangitsijaripset. Queenlashin avulla saatu ripsienpidennys ja tuuheus kestävät jopa 6 kuukautta ilman ripsien paakkuuntumista.  Siksi tämä on todennäköisesti ainoa ripsiseerumi, jota tulet koskaan tarvitsemaan. Queenlash ripsiseerumi tuuheuttaa, pidentää ja tummentaa 100% luonnollisella tavalla.

Queenlash on ainutlaatuinen seerumi, joka 100% turvallinen eikä sitä ole testattu eläimillä. Lisäät vain pienen määrän Queenlashia silmäripsiisi ennen nukkumaanmenoa ja 6-8 viikossa sinulla on silminnähden pidemmät ja tuuheammat silmäripset.

TARJOUS
Queenlash ripsiseerumi 3 ml 2 kuukaudeksi uskomattomaan tarjoushintaan 9,90€ (normaalisti 79,90€) + ilmainen toimitus! Kuuden kuukauden tehokuurin loput 4kk tarjoushintaan 39,95€/kk. Tilaajalahjana ilmaiseksi Shinewhite valkaisuliuskoja (arvo 69,90€).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti